18/9/19

Des de Salento a Filandia i Pijao

25-28 agost

I com que a Salento hem estat uns quants dies sense parar a més de passar el meu aniversari fem una segona entrada explicant el dia en que des de Salento aprofitem per visitar dos poblets també molt característics, Filandia i Pijao. Cal dir que potser només val la pena Filandia pel temps que perds per arribar a Pijao. Això sí, Pijao és el menys turístic tot i tenir un lloc d'informació turística a la plaça del poble.

L'ambient a la plaça major a Filandia
Es nota que som al "Eje cafetero"

Per arribar a Filandia també hem d'agafar un jeep (antigament la marca no era Jeep, era Willy, i per tant aquí als jeeps també els hi diuen "Willys". Un cop a Filandia fem una volta i traiem el cap a uns quants miradors ja que per la situació on es troba el poble és possible veure diferents valls i diferents pobles de la zona. Passejant també veiem que hi ha un mirador més apartat del poble i bé.. s'ha de pagar, però hi entrem igualment i cal dir que les vistes no estan pas malament.

Els colorits carrers de Filandia
Artesanies a Filandia
Un cop vist Filandia iniciem el recorregut per arribar a Pijao: bus fins Armenia, i d'Armenia una altra hora de bus fins Pijao on la part final és una carretereta de muntanya. Així que amb la tonteria arribem a Pijao bàsicament per dinar i un cop dinats fem una volta pel poble que és petitó i tornem a agafar els respectius busos per tornar finalment a Salento.

Vistes a Filàndia des del mirador 360º

Pel camí a Pijao descobrim que hi ha una Barcelona (Quindío)!! I també una Córdoba (Quindío). Mai havia passat per una altra Barcelona!!

Amb un Willy!

Pijao

Aquests dies també ens plantegem si fem una excursió als Nevados d'un parell o tres de dies tal i com ha fet l'Albert, però al final decidirem no fer-la... qui sap, un altre cop serà (si encara estem en forma...)
Vistes a Pijao


Esther

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada